• VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show

De 23e Intersport Superstore Roden Herfst Cross kenmerkte zich door een droog parcours. Het was de eerste keer dat er geen enkele plas op het parcours lag, dus dat leek een makkie te worden. Niets was echter minder waar, wat er was een extra heuvel in het parcours opgenomen die drie keer genomen moest worden.

Dit lokte bij de deelnemers reacties uit, die vonden dat het toch weer een zware maar zeer mooie en uitdagende loop was.

Het aantal deelnemers was gelijk aan vorig jaar, met een daling van het aantal canicrossers meegenomen.

De organisatie is zeer tevreden over het verloop van de dag en rekent er op volgend jaar weer meer deelnemers tevreden laten lopen in de mooie bossen van Norg.

De uitslagen zijn te vinden via de link op het tabblad uitslagen of www.uitslagen.nl .

Sponsor uitgelicht: Intersport Superstore Roden

Intersport Superstore Roden: wij zijn er voor de hardlopers!

Bij Intersport Superstore Roden zijn wij er voor de hardlopers. Of je nu beginner of een geoefende hardloper bent: bij ons kan je terecht voor advies en de beste producten.

Heb je een neutrale schoen nodig of toch een antipronatie hardloopschoen nodig?

Aan de hand van een gratis voetscan, geven we je advies voor jouw perfecte hardloopschoen. Om je uitrusting compleet te maken, hebben we een ruime collectie aan hardloopkleding en accesoires van o.a. de merken Nike, Adidas, Asics & ProTouch.

Heb je je ingeschreven voor de Herfstcross, dan ontvang je 10% korting op al je runningartikelen! Dus alle reden om je in te schrijven om mee te doen met dit loopevenement in de schitterende bossen van Norg

Sponsor uitgelicht: YES Logistics

YES Logistics Benelux in Rotterdam is uw adres voor Nederland en België, binnen de globale familie van Yes Logistics Corp, dé leverancier van Integrated Logitsics Services and Solutions van de Yang Ming Group. 

Opgericht op 11 november 1999, is YES Logistics Co een dochter van de Yang Ming Group. YES Logistics is opgericht, om de behoefte aan internationale logistiek en de ontwikkeling van de globale markt te ondersteunen. Wij houden ons aan de kernwaarden "Integriteit en Verbetering", en zijn in die hoedanigheid toegewijd, aan het leveren van professionele en efficiënte logistieke oplossingen.

Dat YES sportief is en ook nog eens actief is voor een goed doel, bewijst de jaarlijkse deelname aan de ROPARUN met een eigen team.

 

Sponsor uitgelicht: Roma Opticiens

Roma opticiens is een modebewust bedrijf dat op 1 oktober 1995 haar deuren heeft geopend. De naam ROMA is ontstaan door de namen van de eigenaars Roland en Marjan deels samen te voegen. Deze italiaanse naam vind je ook terug in de brillen die vaak in Italie zijn geproduceerd.

Roland is al dertig jaar opticien. Samen met Marjan, die naast opticien en contactlensspecialist ook nog optometrist is, zijn zij goed voor meer dan 50 jaar ervaring met brillen en contactlenzen. Roland beheerst het vakmanschap van de opticien als geen ander en weet exact hoe een bril gemonteerd moet worden. Bij hem bent u dus verzekerd van een technisch perfect gemonteerde bril.

Een nieuwe bril uitzoeken is een zeer persoonlijke ervaring, geen twee gezichten zijn hetzelfde. Om u zo goed mogelijk te begeleiden bij het uitzoeken van een nieuwe bril hebben wij hier  bij ROMA Opticiens een kleur- en stijladvies cursus gevolgd. Met deze kennis over de vormen en  kleuren in het gezicht zijn wij in staat een zeer persoonlijk advies te formuleren.  Daarom bent u verzekerd van een bril die bij uw gezicht past.
Daarbij staat u als klant centraal.

Inschrijving Herfstcross 30 november 2019 geopend

De zomer is nog niet voorbij, de bladeren kleuren al een beetje, vooral door de droogte. Wie wil niet genieten van de prachtige omgeving van Norg. De heuvels van de...

Verder lezen

23e Herfstcross Norg 24 november 2018

De 23e Intersport Superstore Roden Herfst Cross kenmerkte zich door een droog parcours. Het was de eerste keer dat er geen enkele plas op het parcours lag, dus dat leek...

Verder lezen