Hier vindt u nieuws over de loopgroep Norg.De Loopgroep Norg bestaat al sinds november 1990 en we trainen iedere zondag in de prachtige bossen van de Langeloërduinen in Norg. Dit jaar wordt dus gevierd dat de Loopgroep al 25 jaar bestaat!!!

Wij verzamelen ons op de onverharde parkeerplaats tegenover bospaviljoen “de Norgerberg”, ter hoogte van het informatiebord van IVN. Van hieruit beginnen we de training om 09:30 uur.

De trainingen duren een uur tot vijf kwartier en worden gegeven door een gediplomeerde trainer. Voor alle lopers zijn de trainingen zeer goed te doen. Ook beginnende lopers zijn zeker van harte welkom. Mocht je het eens willen ervaren mag je een paar keer gratis meetrainen, het kan heel goed zijn dat de Loopgroep Norg iets voor je is!

Naast de serieuze trainingen staat ook gezelligheid voorop.

Wil je meer informatie, neem geheel vrijblijvend contact op met Willem van der Woude (trainer van de Loopgroep Norg). Willem is te bereiken op nummer 06-10165258.

Loopgroep Norg: 25 jaar jong: een feestj…

Op zaterdag 31 oktober 2015 werd het 25-jarig bestaan van de Loopgroep Norg gevierd. Daan Zeldenrijk, Toos van Lent en Wim de Bruijn hadden een gevarieerd programma in elkaar gezet...

Verder lezen